Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Title: | Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Давидова О. Ю. Колонтаєвський О. П. Сегеда І. В. |
Keywords: | гігієна санітарія безпека продукція заклад готельно-ресторанне господарство технологічний процес |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Гігіієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2024. – 234 с. |
Abstract: | У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380 |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_печ_3П_Гіг_і_Сан_в_галузі_підручник1.pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.