Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Колонтаєвський О. П. | - |
dc.contributor.author | Сегеда І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-08T15:40:25Z | - |
dc.date.available | 2024-02-08T15:40:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гігіієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2024. – 234 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380 | - |
dc.description.abstract | У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | гігієна | ru_RU |
dc.subject | санітарія | ru_RU |
dc.subject | безпека | ru_RU |
dc.subject | продукція | ru_RU |
dc.subject | заклад | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | технологічний процес | ru_RU |
dc.title | Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства | ru_RU |
dc.type | Book | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_печ_3П_Гіг_і_Сан_в_галузі_підручник1.pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.