Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.contributor.authorКолонтаєвський О. П.-
dc.contributor.authorСегеда І. В.-
dc.date.accessioned2024-02-08T15:40:25Z-
dc.date.available2024-02-08T15:40:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГігіієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2024. – 234 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380-
dc.description.abstractУ підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectгігієнаru_RU
dc.subjectсанітаріяru_RU
dc.subjectбезпекаru_RU
dc.subjectпродукціяru_RU
dc.subjectзакладru_RU
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоru_RU
dc.subjectтехнологічний процесru_RU
dc.titleГігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарстваru_RU
dc.typeBookru_RU
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ГРБКТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_печ_3П_Гіг_і_Сан_в_галузі_підручник1.pdf1,66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.