Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Название: Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства
Авторы: Давидова О. Ю.
Колонтаєвський О. П.
Сегеда І. В.
Ключевые слова: гігієна
санітарія
безпека
продукція
заклад
готельно-ресторанне господарство
технологічний процес
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Гігіієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2024. – 234 с.
Краткий осмотр (реферат): У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ГРБКТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_печ_3П_Гіг_і_Сан_в_галузі_підручник1.pdf1,66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.