Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31977
Title: Методичні рекомендації до тренінг-курсу «Тайм-менеджмент» для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Заславська К. А.
Keywords: тайм-менеджмент
управління часом
інструменти тайм-менеджменту
особиста ефективність
особиста ефективність
управління пріоритетами
компетентність організації у часі
Issue Date: 2024
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Методичні рекомендації до тренінг-курсу «Тайм-менеджмент» для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. К. А. Заславська; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (553 КБ).  — Харків  : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 28 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Наведено структуру тренінг-курсу, опис вправ та завдань, перелік компетентностей і результатів навчання за навчальною дисципліною, форми та методи оцінювання. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31977
Appears in Collections:Методичні матеріали (ПіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024-Заславська К.А..pdf553,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.