Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.date.accessioned2024-05-14T06:36:10Z-
dc.date.available2024-05-14T06:36:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична, Д. П. Крамаренко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (506 KБ). — Харків  : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 39 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 28.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації щодо структури, змісту, організації підготовки та написання і порядку захисту дипломних робіт. Наведено основні вимоги до тематики, змісту та оформлення магістерських дипломних робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес".ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectготельно-ресторанна справаru_RU
dc.subjectзаклад ресторанного бізнесуru_RU
dc.subjectсфера гостинностіru_RU
dc.subjectунікальністьru_RU
dc.subjectдипломна роботаru_RU
dc.subjectвступru_RU
dc.subjectанотаціяru_RU
dc.titleМетодичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2024-Давидова О Ю, Черевична Н І, Крамаренко Д П.pdf506,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.