Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519
Назва: Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Автори: Давидова О. Ю.
Черевична Н. І.
Крамаренко Д. П.
Теми: готельно-ресторанна справа
заклад ресторанного бізнесу
сфера гостинності
унікальність
дипломна робота
вступ
анотація
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична, Д. П. Крамаренко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (506 KБ). — Харків  : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 39 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 28.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації щодо структури, змісту, організації підготовки та написання і порядку захисту дипломних робіт. Наведено основні вимоги до тематики, змісту та оформлення магістерських дипломних робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024-Давидова О Ю, Черевична Н І, Крамаренко Д П.pdf506,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.