Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519
Title: | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня |
Authors: | Давидова О. Ю. Черевична Н. І. Крамаренко Д. П. |
Keywords: | готельно-ресторанна справа заклад ресторанного бізнесу сфера гостинності унікальність дипломна робота вступ анотація |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Citation: | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична, Д. П. Крамаренко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (506 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 39 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 28. |
Abstract: | Подано методичні рекомендації щодо структури, змісту, організації підготовки та написання і порядку захисту дипломних робіт. Наведено основні вимоги до тематики, змісту та оформлення магістерських дипломних робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес". |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519 |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024-Давидова О Ю, Черевична Н І, Крамаренко Д П.pdf | 506,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.