Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32782
Название: | Перспективні дослідження процесів у продовольчій системі за допомогою сталої гастрономії |
Авторы: | Івашура А. А. Михальченко О. Ю. |
Ключевые слова: | стале виробництво готелі стале споживання екологічні та економічні показники усвідомлене споживання |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Івашура А. А. Перспективні дослідження процесів у продовольчій системі за допомогою сталої гастрономії / А. А. Івашура, О. Ю. Михальченко // Фізичне виховання, безпека життєдіяльності і сучасні технології виробництва : матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 березня 2024 р. / за заг. ред. А. А. Івашури. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. - С. 296-298. (електронне видання). |
Краткий осмотр (реферат): | Спостережувана й описана діяльність і результати сталої гастрономії поглиблюють роботу так званого "продовольчого громадянства" як практики поведінки, пов'язаної з харчовими продуктами, що підтримує, а не загрожує розвитку сталої продовольчої системи. Також очевидно, що кухарі впливають на споживачів і виробників, змушуючи їх ставати свідомими споживачами харчових продуктів і колективно брати участь у продовольчій демократії, що підтверджує точку зору, згідно з якою продовольча демократія передбачає колективні дії, а кухарі стимулюють процвітання продовольчої демократії, застосовуючи владу, реконструюючи та покращуючи наявну продовольчу систему. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32782 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Івашура А.А._ПЕРСПЕКТИВНІ ДОСЛІДЖЕНЯ ПРОЦЕСІВ У ПРОДОВОЛЬЧІЙ СИСТЕМІ ЗА ДОПОМОГОЮ СТАЛОЇ ГАСТРОНОМІЇ .pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.