Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783
Название: | Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування |
Авторы: | Івашура А. А. |
Ключевые слова: | стале виробництво споживання продуктів стале споживання продукти харчування усвідомлене споживання |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Івашура А. А. Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування / А. А. Івашура // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези доповідей ХXХІІ міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2022, 22-25 травня 2024 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Харків: НТУ «ХПІ». – С. 771. |
Краткий осмотр (реферат): | Завдяки широкому підходу, науково обґрунтованим впровадженням і стійкій прихильності до сталого розвитку з'являється можливість для зміни продовольчих систем, домагатися благополуччя в галузі харчування і одночасно зберегти цілісність нашої планети для майбутніх поколінь. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Івашура А.А._ПРОБЛЕМАТИКА СТАЛОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ.pdf | 723,9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.