Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783
Название: Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування
Авторы: Івашура А. А.
Ключевые слова: стале виробництво
споживання продуктів
стале споживання
продукти харчування
усвідомлене споживання
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Івашура А. А. Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування / А. А. Івашура // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези доповідей ХXХІІ міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2022, 22-25 травня 2024 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Харків: НТУ «ХПІ». – С. 771.
Краткий осмотр (реферат): Завдяки широкому підходу, науково обґрунтованим впровадженням і стійкій прихильності до сталого розвитку з'являється можливість для зміни продовольчих систем, домагатися благополуччя в галузі харчування і одночасно зберегти цілісність нашої планети для майбутніх поколінь.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.