Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783
Title: Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування
Authors: Івашура А. А.
Keywords: стале виробництво
споживання продуктів
стале споживання
продукти харчування
усвідомлене споживання
Issue Date: 2024
Citation: Івашура А. А. Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування / А. А. Івашура // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези доповідей ХXХІІ міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2022, 22-25 травня 2024 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Харків: НТУ «ХПІ». – С. 771.
Abstract: Завдяки широкому підходу, науково обґрунтованим впровадженням і стійкій прихильності до сталого розвитку з'являється можливість для зміни продовольчих систем, домагатися благополуччя в галузі харчування і одночасно зберегти цілісність нашої планети для майбутніх поколінь.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783
Appears in Collections:Статті (ЗСЖіБЖ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.