Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33093
Назва: Механізм формування стратегії розвитку промислового підприємства
Автори: Баланович А. М.
Теми: стратегія розвитку
механізм формування стратегії
промислове підприємство
розвиток підприємства.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Баланович А. М. Механізм формування стратегії розвитку промислового підприємства / А. М. Баланович // Управління розвитком. – № 3-4 (189-190). – С. 101-107.
Короткий огляд (реферат): Досліджено одно з ключових завдань забезпечення стабільної економічної діяльності промислових підприємств у прикладному аспекті. Наведено можливість здійснення стратегії розвитку та зростання, базуючись на зниженні управлінських та економічних ризиків і структурних зрушень у виробництві. Проаналізовано ринкові тенденції та їх вплив на рівень розвитку промислових підприємств, що підтверджує наявність кризових явищ у соціальноекономічній сфері. Було проаналізовано наявні методи, що використовуються при формуванні стратегії розвитку підприємства, які дозволили їх узагальнити та класифікувати. Наведено модель розвитку підприємства у вигляді інтегрованого механізму дій і підходів щодо забезпечення конкурентоспроможного й ефективного функціонування і розвитку за рахунок наявних ресурсів, а також виробленого єдиного комплексу соціально-економічних заходів і реалізації дієвого інструментарію планування, прогнозування, аналізу, оцінки, контролю, обліку й адаптації. Його прикладне застосування дозволяє забезпечити в найближчій перспективі перехід промислових підприємств з одного рівня ринкового господарювання на інший, більш сучасний, досконалий, адекватний зовнішнім умовам, що сприятиме позитивним динамічним змінам в умовах політичної та соціально-економічної ситуації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33093
Розташовується у зібраннях:№3-4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
баланович.pdf425,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.