Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33559
Title: Стратегії організації управління персоналом в умовах гнучких графіків, дистанційної роботи та автономних робочих місць
Authors: Назарова Г. В.
Руденко В. О.
Keywords: управління персоналом
гнучкі графіки роботи
дистанційна робота
автономні робочі місця
сучасні технології
організаційні стратегії
продуктивність
цифрова економіка
Issue Date: 2024
Citation: Назарова Г. В. Стратегії організації управління персоналом в умовах гнучких графіків, дистанційної роботи та автономних робочих місць / Г. В. Назарова, Руденко В. О. // Теорія і практика розбудови екосистеми соціальної сфери в умовах повоєнного відродження України : зб. тез доп. Міжнар. науково-практ. конф., 18 квіт. 2024 р. – Київ : КНЕУ, 2024. - С. 249–254.
Abstract: Розглянуто сучасні стратегії управління персоналом в умовах змін на ринку праці, зокрема з впровадженням гнучких графіків, дистанційної роботи та автономних робочих місць. Підкреслено важливість адаптації організацій до нових реалій цифрової економіки, що вимагає нових підходів до організації робочих процесів, підтримки персоналу та використання сучасних технологій. Також окреслено переваги та виклики впровадження таких стратегій для забезпечення ефективної роботи і продуктивності працівників.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33559
Appears in Collections:Статті (СЕ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Руденко В.О. Тези.pdf594,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.