Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646
Title: | Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості |
Authors: | Траченко Л. А. |
Keywords: | управління бізнес-процесами управління якістю продукції міжнародні стандарти якості статистичні методи управління якістю |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Citation: | Траченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – № 2 (46). – С. 95-98. |
Abstract: | The author's approach to the guestions of products guality management is considered; the block-scheme of effective guality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646 |
Appears in Collections: | № 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
траченко.pdf | 628,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.