Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646
Title: Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Authors: Траченко Л. А.
Keywords: управління бізнес-процесами
управління якістю продукції
міжнародні стандарти якості
статистичні методи управління якістю
Issue Date: 2008
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Траченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – № 2 (46). – С. 95-98.
Abstract: The author's approach to the guestions of products guality management is considered; the block-scheme of effective guality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
траченко.pdf628,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.