Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646
Назва: Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Автори: Траченко Л. А.
Теми: управління бізнес-процесами
управління якістю продукції
міжнародні стандарти якості
статистичні методи управління якістю
Дата публікації: 2008
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Траченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – № 2 (46). – С. 95-98.
Короткий огляд (реферат): The author's approach to the guestions of products guality management is considered; the block-scheme of effective guality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35646
Розташовується у зібраннях:№ 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
траченко.pdf628,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.