Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646
Title: | Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв |
Authors: | Вишемирський Д. Крамаренко Д. Гіренко Н. |
Keywords: | часникові стрілки закуска рецептура користь |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Вишемирський Д. Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв / Д. Вишемирський, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 234-236. |
Abstract: | Розглянуто корисні властивості часникових стрілок, які містять високу концентрацію біологічно активних сполук, таких як глюкоза, фруктоза та фітонциди. Визначено доцільність їх використання в кулінарії, зокрема для збільшення харчової цінності закуски «Закуска з печінки з морквою», де частина цибулі ріпчастої була замінена на часникові стрілки. |
URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646 |
Appears in Collections: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв.pdf | 717,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.