Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7647
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШурміль М. І.-
dc.date.accessioned2014-09-11T12:50:54Z-
dc.date.available2014-09-11T12:50:54Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationШурміль М. І. РОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ ВИПУСКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ / М. І. Шурміль // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 64-66en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7647-
dc.description.abstractРозглянуто роль та діяльність кондитерської галузі України, тенденції її розвитку. Розроблено оптимізаційну модель плану випуска тортів у супермаркеті "Сільпо" з максимальним прибутком.en_US
dc.description.abstractРассмотрена роль и деятельность кондитерской от¬расли Украины, тенденции ее развития. Разработана опти¬ми-за¬ци¬он¬ная модель плана выпуска тортов в супермаркете "Сильпо" с макси¬маль¬ной прибылью.en_US
dc.description.abstractThe role and activities of the confectionery industry in Ukraine, trends of development. Developed optimization model plan of the cakes in the supermarket "Silpo" with maximum profit.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherВидавництво ХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectкондитерська галузьen_US
dc.subjectоптимізаційна задачаen_US
dc.subjectмак¬си¬мальний прибутокen_US
dc.titleРОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ ВИПУСКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc[338.45:664.6](477)en_US
Располагается в коллекциях:Статті (ВМЕМ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.