Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7647| Title: | Розроблення оптимального плану випуску кондитерської продукції підприємства харчової промисловості | 
| Authors: | Шурміль М. І. | 
| Keywords: | кондитерська галузь оптимізаційна задача мак¬си¬мальний прибуток  | 
| Issue Date: | 2014 | 
| Publisher: | Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця | 
| Citation: | Шурміль М. І. Розроблення оптимального плану випуску кондитерської продукції підприємства харчової промисловості / М. І. Шурміль // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 64-66 | 
| Abstract: | Розглянуто роль та діяльність кондитерської галузі України, тенденції її розвитку. Розроблено оптимізаційну модель плану випуска тортів у супермаркеті "Сільпо" з максимальним прибутком. Рассмотрена роль и деятельность кондитерской от¬расли Украины, тенденции ее развития. Разработана опти¬ми-за¬ци¬он¬ная модель плана выпуска тортов в супермаркете "Сильпо" с макси¬маль¬ной прибылью. The role and activities of the confectionery industry in Ukraine, trends of development. Developed optimization model plan of the cakes in the supermarket "Silpo" with maximum profit.  | 
| URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7647 | 
| Appears in Collections: | Статті (ЕММ) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Шурміль М. І. Розроблення оптимального плану випуску кондитерської продукції підприємства харчової промисловості.pdf | 258,03 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open  | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
