Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7647
Назва: РОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ ВИПУСКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Автори: Шурміль М. І.
Теми: кондитерська галузь
оптимізаційна задача
мак¬си¬мальний прибуток
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Шурміль М. І. РОЗРОБЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ПЛАНУ ВИПУСКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ / М. І. Шурміль // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 64-66
Короткий огляд (реферат): Розглянуто роль та діяльність кондитерської галузі України, тенденції її розвитку. Розроблено оптимізаційну модель плану випуска тортів у супермаркеті "Сільпо" з максимальним прибутком.
Рассмотрена роль и деятельность кондитерской от¬расли Украины, тенденции ее развития. Разработана опти¬ми-за¬ци¬он¬ная модель плана выпуска тортов в супермаркете "Сильпо" с макси¬маль¬ной прибылью.
The role and activities of the confectionery industry in Ukraine, trends of development. Developed optimization model plan of the cakes in the supermarket "Silpo" with maximum profit.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7647
Розташовується у зібраннях:Статті (ВМЕМ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.