Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/8582
Title: КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТЬ ПРЕДПРИЯТИЯ: СУЩНОСТЬ И ФАКТОРЫ, ОПРЕДЕЛЯЮЩИЕ ЕЕ УРОВЕНЬ
Authors: Нурмаммедова Г. Т.
Keywords: конкурентоспособность
конкурентоспособность предприятия
факторы конкурентоспособности
Issue Date: 2014
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Нурмаммедова Г. Т. КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТЬ ПРЕДПРИЯТИЯ: СУЩНОСТЬ И ФАКТОРЫ, ОПРЕДЕЛЯЮЩИЕ ЕЕ УРОВЕНЬ / Г. Т. Нурмаммедова // Управління розвитком. - 2014. - №15. - С. 88-90
Abstract: Pассмотрены подходы ученых к определению сущности понятия "конкурентоспособность предприятия", выделены факторы, определяющие ее уровень. Oтмечена необходимость учета представленных факторов в процессе управления повышением конкурентоспособности предприятия.
Розглянуто підходи науковців до визначення сутності поняття "конкурентоспроможність підприємства", виділено фактори, що визначають її рівень. Зазначено необхідність урахування поданих факторів у процесі управління підвищенням конкурентоспроможності підприємства.
Scientists' approaches to the definition of the concept of "company competitiveness" have been studied. The factors that determine its level have been highlighted. The need to consider these factors in the management of raising enterprise competitiveness has been emphasised.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8582
Appears in Collections:№ 15-2014



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.