Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 22.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Джерела формування конкурентних переваг підприємстваКоник М. М.
2020Економіка підприємства: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» першого (бакалаврського) рівняАфанасьєв М. В.; Ляліна Н. С.; Матвієнко-Біляєва Г. Л.; Усенко Н. М.
2020Економіка підприємства: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 124 «Системний аналіз»; освітня програма «Управління складними системами» першого (бакалаврського) рівняАфанасьєв М. В.; Ляліна Н. С.; Матвієнко-Біляєва Г. Л.
2020Бізнес-планування : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняСелезньова Г. О.
2021Економіка підприємства: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівняПритиченко Т. І.
2015Ілюстративний матеріал з навчальної дисципліни "Економіка і фінанси підприємства" для студентів напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" усіх форм навчанняПритиченко Т. І.; Бихова О. М.; Олійник Т. В.; Притыченко Т. И.; Быхова Е. М.; Олейник Т. В.; Pritychenko T. I.; Bykhova O. M.; Oliinyk T. V.
2014ОПТИМІЗАЦІЯ ОБСЯГІВ ВИПУСКУ ЦУКЕРОК КОНДИТЕРСЬКОЇ КОМПАНІЇ "АВК"Столяренко В. В.
2013Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Економіка підприємства" для студентів напряму підготовки 6.030507 "Маркетинг" денної форми навчанняЩетинін В. М.; Рожко В. І.; Писаренко Г. О.; Щетинин В. М.; Рожко В. И.; Писаренко Г. А.; Schetinin V. M.; Rozhko V. I.; Pisarenko G. O.
2023Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.