Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Бібліотека ХНЕУ ім.С.Кузнеця
Документи університету
Звіти з наукових досліджень
Періодичні видання
Факультет економіки і права
Факультет інформаційних технологій
Факультет менеджменту і маркетингу
Факультет міжнародних відносин і журналістики
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Факультет підготовки іноземних громадян
Факультет фінансів і обліку
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 36 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Аналіз сталого споживання і виробництва в Україні
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
;
Савченко М. Ф.
;
Дитиненко С. О.
2022
Сталі рішення для контролю антропогенного забруднення
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
2022
Аналіз сталих харчових систем в Україні
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
;
Івашура М. М.
;
Цапко Н. С.
2022
Система MgO – Al2O3 – FeO – TiO2 – основа для створення сучасних периклазошпінельних матеріалів
Борисенко О. М.
;
Шабанова Г. М.
;
Логвінков С. М.
2021
Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталості
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
2021
Аналіз евтектичних точок полікомпонентних перетинів системи MgO – Al2O3 – FeO – ТіО2
Борисенко О. М.
;
Логвінков С. М.
;
Шабанова Г. М.
;
Остапенко І. А.
2021
Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
;
Солдатенко А. О.
2021
Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
;
Северинов О. В.
2021
Субсолідусна будова системи MgO – FeO – Al2O3
Борисенко О. М.
;
Логвінков С. М.
;
Шабанова Г. М.
;
Корогодська А. М.
;
Івашура М. М.
;
Івашура А. А.
2021
Геометро-топологічні характеристики субсолідусної будови системи MgO – FeO – TiO2
Борисенко О. М.
;
Логвінков С. М.
;
Шабанова Г. М.
;
Остапенко І. А.
Discover
Author
21
Івашура А. А.
20
Логвінков С. М.
12
Шабанова Г. М.
8
Остапенко І. А.
4
Корогодська А. М.
3
Буц Ю. В.
3
Дитиненко С. О.
3
Івашура М. М.
2
Савченко М. Ф.
2
Солдатенко А. О.
.
next >
Subject
8
сталий розвиток
7
герциніт
6
алюмомагнезіальна шпінель
5
кванділіт
5
периклазошпінельні вогнетриви
5
стала поведінка
4
геометро-топологічні характеристики
4
субсолідусна будова
4
ульвошпінель
4
усвідомлене споживання
.
next >
Date issued
18
2021
9
2020
8
2022
1
2023
Has File(s)
36
true