Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12112| Title: | Методични вказівки к лабораторним роботам по курсу «Технологія металів та других конструкційних матеріалів» для студентів спеціальності 1709 усіх форм навчания |
| Other Titles: | Методические указания к лабораторным работам по курсу «Технология металлов и других конструкционных материалов» для студентов специальности 1709 всех форм обучения The methodical textbook for laboratory work of course “Technology of metals and other constructive materials” for students all form education |
| Authors: | Левченко Н. В. Levchenko M. V. |
| Keywords: | різання металів параметри різців точіння режими різання сили різання резание металлов параметры резцов точение силы резания cutting metals cutters settings turning cutting conditions cutting force |
| Issue Date: | 1987 |
| Publisher: | ХІЭІ |
| Citation: | Методични вказівки к лабораторним роботам по курсу «Технологія металів та других конструкційних матеріалів» для студентів спеціальності 1709 усіх форм навчания / Н. В. Левченко - Харків: ХІЭІ, 1987. – стор.56. |
| Abstract: | У даних методичних вказівках розглянуті найбільш важливі питання теорії різання металів: геометричні параметри різців, теплові явища і динаміка точіння В данных методических указаниях рассмотрены наиболее важные вопросы теории резания металлов: геометрические параметры резцов, тепловые явления и динамика точения These methodological guidelines are considered the most important issues of metal cutting theory: geometrical parameters of cutting tools, thermal phenomena and dynamics turning |
| URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12112 |
| Appears in Collections: | Методичні матеріали (ЗСЖБЖ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Метод._указ._к_лабор._работам_по_курсу_Технология_металлов_и_др._констр._материалов__1987.PDF | 189,75 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
