Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 6171-6180 зі 6699 (час пошуку: 0.004 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Ключові аспекти формування стратегії розвитку підприємства в сучасних умовах господарюванняТищенко Р. С.
2024Впровадження інноваційних технологій у операційну діяльність суб’єкта підприємницької діяльностіНарижний К. В.
2024Тенденції стратегічного розвитку харчових підприємств на міжнародному ринкуЛитвиненко А.; Співак В.
2024Соціальні інновації у готелях для людей з особливими потребамиЧеревична Н. І.; Сталмакова І. Г.
2024Аналіз інноваційної діяльності у готельному бізнесіЧеревична Н. І.; Сребнюк К. С.
2024Види інновацій у готельному бізнесі в УкраїніЧеревична Н. І.; Сребнюк К. С.
2024Біле вино: якість і безпечність, користь і шкодаЧеревична Н. І.; Сова С. В.
2024Крафтове хлібопечення як аспект української харчової ідентичностіЧеревична Н. І.; Середенко В. В.; Грін Н. М.
2024Лідерство та управління командами: робоча програма навчальної дисципліни для всіх здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівняНазарова Г. В.; Лугова В. М.
2024Трудова економіка : робоча програма навчальної дисципліни для всіх здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівняІванісов О. В.