Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19632Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Федорченко А. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-09-14T11:12:21Z | - |
| dc.date.available | 2018-09-14T11:12:21Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Федорченко А. В. Інноваційна складова стійкого розвитку підприємства / А. В. Федорченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 27 квітня 2018 р. – Х.: Вид-во «Лідер», 2018. – С. 362–366. | uk |
| dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19632 | - |
| dc.description.abstract | У статті визначено стан інноваційної діяльності вітчизняних підприємств та обсяги витрат на інновації. Досліджено та проаналізовано перспективні напрями інноваційної діяльності для підприємств молокопереробної промисловості регіонального рівня. | uk |
| dc.language.iso | uk_UA | uk |
| dc.subject | інновації | uk |
| dc.subject | інноваційна діяльність | uk |
| dc.subject | харчова промисловість | uk |
| dc.subject | молокопереробна промисловість | uk |
| dc.subject | витрати на інновації | uk |
| dc.title | Інноваційна складова стійкого розвитку підприємства | uk |
| dc.type | Article | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ЕПОБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Федорченко_362.pdf | 317,71 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
