Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19632| Title: | Інноваційна складова стійкого розвитку підприємства |
| Authors: | Федорченко А. В. |
| Keywords: | інновації інноваційна діяльність харчова промисловість молокопереробна промисловість витрати на інновації |
| Issue Date: | 2018 |
| Citation: | Федорченко А. В. Інноваційна складова стійкого розвитку підприємства / А. В. Федорченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 27 квітня 2018 р. – Х.: Вид-во «Лідер», 2018. – С. 362–366. |
| Abstract: | У статті визначено стан інноваційної діяльності вітчизняних підприємств та обсяги витрат на інновації. Досліджено та проаналізовано перспективні напрями інноваційної діяльності для підприємств молокопереробної промисловості регіонального рівня. |
| URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19632 |
| Appears in Collections: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Федорченко_362.pdf | 317,71 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
