Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20820
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шиян Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-05T09:25:16Z | - |
dc.date.available | 2019-04-05T09:25:16Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Шиян Д. В. Фактори формування ефективності виробництва в скотарстві / Д. В. Шиян // Вісник ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. Серія „Економічні науки”. – Х., 2018. - № 2. – С. 20-29. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20820 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядаються проблеми формування ефективності виробництва в скотарстві. На підставі аналізу даних сільськогосподарських підприємств Харківської області робиться висновок про наявність системної збитковості в галузі м’ясного скотарства. Рівень збитковості відмічався як у підприємств з низькою, так і високою продуктивністю тварин. В молочному скотарстві має місце чітка залежність отриманих фінансових результатів з рівнем продуктивності корів. Найбільшу величину прибутку отримували підприємства де продуктивність корів була найбільшою. Рівень рентабельності мав нелінійну залежність з величиною витрат на одну голову. Робиться висновок, що в молочному скотарстві існуючи економічний механізм дозоляє створювати привабливі умови для інноваційного розвитку галузі. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | продуктивність тварин | ru_RU |
dc.subject | інтенсивність | ru_RU |
dc.subject | рентабельність | ru_RU |
dc.subject | прибутковість виробництва | ru_RU |
dc.title | Фактори формування ефективності виробництва в скотарстві. | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья Шиян Д.В. Vkhnau_ekon_2018_2_5.pdf | 827,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.