Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26800| Назва: | Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму | 
| Автори: | Івашура А. А. Борисенко О. М. Солдатенко А. О.  | 
| Теми: | гастрономічний туризм сталий розвиток стале харчування екологія екологічні параметри зелене мислення  | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Бібліографічний опис: | Івашура А. А. Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, А. О. Солдатенко // Комунальне господарство міст. Серія «Економічні науки». – Харків. ‒ 2021. ‒ Т. 5. – Вип. 165. ‒ С. 50-55. | 
| Короткий огляд (реферат): | Розкриваються фактори позитивного впливу гастрономічного туризму з використанням соціально-еколого-економічних підходів. Увагу сконцентровано на комплексному підході до виявлення екологічних проблем в сфері гастрономічного туризму і пропозиціях щодо їх вирішення. Запропоновано прагнути до стійкого харчування в туристичній діяльності та використовувати концепцію такого харчування як маркер екологічності гастрономічного туризму та всієї сфери туристичного бізнесу. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26800 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Івашура А. А. СТАЛЕ ХАРЧУВАННЯ ЯК ЕКОЛОГІЧНИЙ МАРКЕР В ІНДУСТРІЇ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ.pdf | 383,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.