Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Khaustova T. | - |
dc.contributor.author | Andrieieva S. | - |
dc.contributor.author | Pyvovarov Y. | - |
dc.contributor.author | Fedak N. | - |
dc.contributor.author | Plotnikova R. | - |
dc.contributor.author | Dikhtyar A. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-03T19:43:10Z | - |
dc.date.available | 2022-12-03T19:43:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Khaustova T. Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage / T. Khaustova, S. Andrieieva, Y. Pyvovarov and other// Reports of European Academic Research. – 2022. – Р. 53-69. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231 | - |
dc.description.abstract | The research paper is devoted to the study of the main indices of croquettes quality under different storage conditions. The analysis of the modern market of formed culinary production, in particular culinary products from the croquet mass which is limited at the domestic market is carried out. | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.subject | croquettes | ru_RU |
dc.subject | frozen semi-finished products | ru_RU |
dc.subject | hydrothermally processed wheat flour | ru_RU |
dc.subject | organoleptic | ru_RU |
dc.subject | physical and chemical | ru_RU |
dc.subject | microbiological indices | ru_RU |
dc.title | Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Khaustova T. Study of main quality indices of wheat flourbased croquettes during storage.pdf | 793,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.