Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKhaustova T.-
dc.contributor.authorAndrieieva S.-
dc.contributor.authorPyvovarov Y.-
dc.contributor.authorFedak N.-
dc.contributor.authorPlotnikova R.-
dc.contributor.authorDikhtyar A.-
dc.date.accessioned2022-12-03T19:43:10Z-
dc.date.available2022-12-03T19:43:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationKhaustova T. Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage / T. Khaustova, S. Andrieieva, Y. Pyvovarov and other// Reports of European Academic Research. – 2022. – Р. 53-69.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231-
dc.description.abstractThe research paper is devoted to the study of the main indices of croquettes quality under different storage conditions. The analysis of the modern market of formed culinary production, in particular culinary products from the croquet mass which is limited at the domestic market is carried out.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectcroquettesru_RU
dc.subjectfrozen semi-finished productsru_RU
dc.subjecthydrothermally processed wheat flourru_RU
dc.subjectorganolepticru_RU
dc.subjectphysical and chemicalru_RU
dc.subjectmicrobiological indicesru_RU
dc.titleStudy of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storageru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khaustova T. Study of main quality indices of wheat flourbased croquettes during storage.pdf793,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.