Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28879
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-07T16:12:26Z-
dc.date.available2023-02-07T16:12:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОрганізація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти : [Електронне видання] / укл. О. Ю. Давидова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 38 с. (Укр. мова)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28879-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectорганізаціяru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectзакладru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectтип закладуru_RU
dc.subjectклас закладуru_RU
dc.subjectспоживачru_RU
dc.subjectпродукціяru_RU
dc.subjectпослугаru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectпостачанняru_RU
dc.subjectцехru_RU
dc.subjectвиробничий процесru_RU
dc.subjectорганізація праціru_RU
dc.subjectобслуговуванняru_RU
dc.subjectбанкетru_RU
dc.subjectдипломатичний банкетru_RU
dc.subjectбанкет-фуршетru_RU
dc.subjectповсякденне обслуговуванняru_RU
dc.subjectменюru_RU
dc.subjectпрейскурантru_RU
dc.subjectсервіруванняru_RU
dc.subjectвиробничий і обслуговуючий персоналru_RU
dc.subjectстраваru_RU
dc.subjectстоловий посудru_RU
dc.subjectприбориru_RU
dc.subjectбілизнаru_RU
dc.subject«шведський стіл»ru_RU
dc.subjectкейтерингru_RU
dc.titleОрганізація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
поз.518_!Органiзацiя_ресторанного_господарства_2023.pdf795,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.