Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28880
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСисоєва С. І.-
dc.date.accessioned2023-02-07T16:15:33Z-
dc.date.available2023-02-07T16:15:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОснови курортології та рекреації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. С. І. Сисоєва – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 15 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28880-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectкурортологіяru_RU
dc.subjectрекреаціяru_RU
dc.subjectрекреаційні ресурсиru_RU
dc.subjectкліматотерапіяru_RU
dc.subjectсистемі охорони здоров’яru_RU
dc.subjectкурортно-рекреаційний потенціалru_RU
dc.subjectприродні чинникиru_RU
dc.titleОснови курортології та рекреації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
поз.523_!ОСНОВИ_КУРОРТОЛОГII_ТА_РЕКРЕАЦII_2023.pdf429,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.