Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620| Назва: | Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі | 
| Автори: | Козуб В. О. Козуб С. О. | 
| Теми: | цифровізація цифрові технології інновації ресторанний бізнес інноваційний розвиток | 
| Дата публікації: | 2023 | 
| Бібліографічний опис: | Козуб В. О. Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі / В. О. Козуб, С. О. Козуб // Science, trends and modern methods of solving problems: the VII International Scientific and Practical Conference, February 20 – 22. – Lisbon, Portugal, 2023. – Р. 64-67. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлено теоретичні аспекти цифровізації економіки, а також розглянуто складові цифрових технологій. Узагальнено теоретичні підходи до інноваційних технологій у сфері ресторанного бізнесу. Систематизовано основні технології та інновації, які змінюють сучасний ресторанний бізнес. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези доповіді.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
