Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30613| Title: | Моніторинг фінансового стану підприємства за МСФЗ. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньої програми "Фінанси і кредит" другого (магістерського) рівня |
| Authors: | Полтініна О. П. |
| Keywords: | капітал активи моніторинг фінансовий стан прибутковість вартість бізнесу ринкова капіталізація |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
| Citation: | Моніторинг фінансового стану підприємства за МСФЗ. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та стра¬хування" освітньої програми "Фінанси і кредит" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. П. Полтініна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (740 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 36 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. |
| Abstract: | Наведено зміст практичних завдань і методичні рекомендації до їхнього виконання. Подано табличний матеріал та показники, які використовують для визначення вартості підприємства з подальшим управлінням нею. Методичні рекомендації будуть сприяти формуванню в студентів практичних навичок із розроблення системи дій, спрямованих на максимізацію ринкової вартості підприємств у сучасних умовах розвитку економіки та реалізації на практиці методів вартісно орієнтованого управління. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньої програми "Фінанси і кредит" другого (магістерського) рівня. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30613 |
| Appears in Collections: | Методичні матеріали (ФК) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2023-Полтініна О.П..pdf | 740,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.