Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-12-05T11:28:16Z-
dc.date.available2023-12-05T11:28:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОрганізація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (513 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 37 с. : іл. — Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до виконання курсових робіт із навчальної дисципліни, а також тематику та плани курсових робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectспоживачru_RU
dc.subjectпослугиru_RU
dc.subjectпродукціяru_RU
dc.subjectзакладru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectобслуговуванняru_RU
dc.titleОрганізація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023-Давидова О.Ю..pdf513,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.