Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-12-05T11:28:16Z | - |
| dc.date.available | 2023-12-05T11:28:16Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (513 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 37 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621 | - |
| dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт із навчальної дисципліни, а також тематику та плани курсових робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
| dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
| dc.subject | споживач | ru_RU |
| dc.subject | послуги | ru_RU |
| dc.subject | продукція | ru_RU |
| dc.subject | заклад | ru_RU |
| dc.subject | підприємство | ru_RU |
| dc.subject | виробництво | ru_RU |
| dc.subject | обслуговування | ru_RU |
| dc.title | Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2023-Давидова О.Ю..pdf | 513,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.