Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Черевична Н. І. | - |
| dc.contributor.author | Подушко Ю. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-01-22T20:55:24Z | - |
| dc.date.available | 2024-01-22T20:55:24Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Черевична Н. І. Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу / Н.І. Черевична, Ю.О. Подушко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конференції, 12 жовтня 2023 р. : тези допов.– Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 231-233. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950 | - |
| dc.description.abstract | У публікації зазначено, що створення та поширення крафтових технологій продуктів та напоїв, останнім часом, частіше стимулює ресторани додавати в своє меню місцеві страви та напої. Проаналізовано перспективи розвитку вітчизняного бізнесу з виробництва крафтової продукції. Визначено, що переважна більшість виноробів країни – це сімейні та крафтові виноробні. Зазначено, що вітчизняне крафтове виноробство може стати дуже привабливим напрямом у популяризації готельно-ресторанного бізнесу та гастротуризму в Україні. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.subject | вино | ru_RU |
| dc.subject | крафтові технології | ru_RU |
| dc.subject | виноробство | ru_RU |
| dc.subject | крафтові виноробні | ru_RU |
| dc.subject | ресторан | ru_RU |
| dc.subject | винороби | ru_RU |
| dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
| dc.title | Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу | ru_RU |
| dc.type | Article | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Черевична Н.І. Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.