Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976| Назва: | Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі | 
| Автори: | Жуков В. | 
| Теми: | готельно-ресторанний бізнес підприємство ризики | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Бібліографічний опис: | Жуков В. Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. Конференції, 06 жовтня 2022 р. : тези допов. - Львів, 2022. - C. 33-35. | 
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто різні підходи до класифікації ризиків у діяльності підприємств. Багатогранність поняття «ризик» зумовлена різноманітністю чинників, що характеризують як особливості конкретного виду діяльності, так і специфічні риси невизначеності, за умов якої ця діяльність здійснюється. Тільки на основі системного підходу можна оцінити ризики підприємств готельно-ресторанного бізнесу, забезпечивши ринку збалансованість та економічну ефективність відповідно до обраної стратегії розвитку. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| тези Жуков -Львов.pdf | 552,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
