Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380| Title: | Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства |
| Authors: | Давидова О. Ю. Колонтаєвський О. П. Сегеда І. В. |
| Keywords: | гігієна санітарія безпека продукція заклад готельно-ресторанне господарство технологічний процес |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Гігіієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2024. – 234 с. |
| Abstract: | У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380 |
| Appears in Collections: | Навчальні видання (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2023_печ_3П_Гіг_і_Сан_в_галузі_підручник1.pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.