Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32075| Назва: | Світова економіка та міжнародні економічні відносини. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня |
| Автори: | Отенко І. П. Пархоменко Н. О. Литвиненко А. О. |
| Теми: | світова економіка світове господарство міжнародна економіка міжнародні відносини міжнародні економічні відносини курсова робота вимоги до оформлення критерії оцінювання |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Світова економіка та міжнародні економічні відносини. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. І. П. Отенко, Н. О. Пархоменко, А. О. Литвиненко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (788 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 32 с. — Загол. з титул. екрану. |
| Короткий огляд (реферат): | Викладено тематику, методику написання й основні вимоги до оформлення курсової роботи, послідовність рецензування та захисту, критерії оцінювання знань здобувача вищої освіти під час виконання й захисту курсової роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32075 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МЕВББ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2024-Отенко І.П., Пархоменко Н.О., Литвиненко А.О..pdf | 788,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.