Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32518Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Черевична Н. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-05-14T06:28:16Z | - |
| dc.date.available | 2024-05-14T06:28:16Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (460 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 35 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 22-25. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32518 | - |
| dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до виконання комплексних курсових робіт. Уміщено приклади тем і планів курсових робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
| dc.subject | інновації | ru_RU |
| dc.subject | готельний бізнес | ru_RU |
| dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
| dc.subject | комплексна курсова робота | ru_RU |
| dc.subject | титульний аркуш | ru_RU |
| dc.subject | зміст | ru_RU |
| dc.subject | магістерський рівень | ru_RU |
| dc.title | Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2024-Давидова О Ю, Черевична Н І.pdf | 460,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.