Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Черевична Н. І. | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-05-14T06:36:10Z | - |
| dc.date.available | 2024-05-14T06:36:10Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична, Д. П. Крамаренко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (506 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 39 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 28. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32519 | - |
| dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації щодо структури, змісту, організації підготовки та написання і порядку захисту дипломних робіт. Наведено основні вимоги до тематики, змісту та оформлення магістерських дипломних робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес". | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
| dc.subject | готельно-ресторанна справа | ru_RU |
| dc.subject | заклад ресторанного бізнесу | ru_RU |
| dc.subject | сфера гостинності | ru_RU |
| dc.subject | унікальність | ru_RU |
| dc.subject | дипломна робота | ru_RU |
| dc.subject | вступ | ru_RU |
| dc.subject | анотація | ru_RU |
| dc.title | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2024-Давидова О Ю, Черевична Н І, Крамаренко Д П.pdf | 506,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.