Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДругова О. С.-
dc.date.accessioned2024-06-13T10:39:20Z-
dc.date.available2024-06-13T10:39:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДругова О. С. Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості / О. С. Другова // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. – Вип. 18. – С. 80-85.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967-
dc.description.abstractУ статті досліджуються методи оцінки доданої вартості капіталу та їх роль у стратегічному розвитку підприємств харчової промисловості. Розглядаються сучасні підходи до визначення ефективності використання капіталу на основі доданої вартості, розглядаючи їхню пристосованість для конкретного сектору. Стаття висвітлює значен¬ня оцінки доданої вартості капіталу як ключового інструменту стратегічного управлін¬ня. Обґрунтовано, як ці методи можуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності підприємств у харчовій промисловості, забезпечуючи оптимальне використання ресурсів та підтримуючи стійкий розвиток. В статті аналізуються практичні випадки засто¬сування методів оцінки доданої вартості капіталу на підприємствах харчової промисло¬вості, що дозволяє зрозуміти конкретні вигоди та виклики, пов'язані з їх впровадженням. Сформовано вибірку для розрахунку показника EVA, до якою було обрано 16 підприємств різних галузей харчової промисловості. Запропоновано шляхи оптимізації використання капіталу в харчовій промисловості для досягнення стабільного та стійкого розвитку.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectметодиru_RU
dc.subjectстратегічний розвитокru_RU
dc.subjectпромисловістьru_RU
dc.subjectоцінкаru_RU
dc.subjectекономічна додана вартістьru_RU
dc.subjectкапіталru_RU
dc.titleМетоди оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловостіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (МБА)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.