Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967| Назва: | Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості | 
| Автори: | Другова О. С. | 
| Теми: | методи стратегічний розвиток промисловість оцінка економічна додана вартість капітал | 
| Дата публікації: | 2023 | 
| Бібліографічний опис: | Другова О. С. Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості / О. С. Другова // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. – Вип. 18. – С. 80-85. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті досліджуються методи оцінки доданої вартості капіталу та їх роль у стратегічному розвитку підприємств харчової промисловості. Розглядаються сучасні підходи до визначення ефективності використання капіталу на основі доданої вартості, розглядаючи їхню пристосованість для конкретного сектору. Стаття висвітлює значен¬ня оцінки доданої вартості капіталу як ключового інструменту стратегічного управлін¬ня. Обґрунтовано, як ці методи можуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності підприємств у харчовій промисловості, забезпечуючи оптимальне використання ресурсів та підтримуючи стійкий розвиток. В статті аналізуються практичні випадки засто¬сування методів оцінки доданої вартості капіталу на підприємствах харчової промисло¬вості, що дозволяє зрозуміти конкретні вигоди та виклики, пов'язані з їх впровадженням. Сформовано вибірку для розрахунку показника EVA, до якою було обрано 16 підприємств різних галузей харчової промисловості. Запропоновано шляхи оптимізації використання капіталу в харчовій промисловості для досягнення стабільного та стійкого розвитку. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (МБА) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Другова О.С. Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості.pdf | 547,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
