Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34756| Title: | Green Management Practices in the HoReCa Sector |
| Authors: | Vlasenko T. Protasenko O. |
| Keywords: | green management practices HoReCa |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Vlasenko T. Green Management Practices in the HoReCa Sector / T. Vlasenko, O. Protasenko / Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2024 р. – Запоріжжя, 2024. – С. 597-599. |
| Abstract: | The implementation of green management practices in the HoReCa sector for reducing environmental impacts and meeting consumer demand for sustainable practices is considered. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34756 |
| Appears in Collections: | Статті студентів (ЗСЖБЖ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Власенко_GREEN MANAGEMENT PRACTICES IN THE HORECA SECTOR.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.