Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35323
Назва: | Робоча програма педагогічної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньо-наукової програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівня |
Автори: | Салун М. М. |
Теми: | педагогічна практика методика викладання освітній процес розробка навчальних матеріалів компетентнісний підхід оцінювання знань робота з аудиторією комунікативні навички використання цифрових інструментів адаптація навчальних курсів академічна доброчесність індивідуальний підхід планування занять аналітика освітніх результатів викладацька рефлексія міждисциплінарні зв’язки педагогічний супровід розвиток критичного мислення інтеграція практичного досвіду |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Робоча програма педагогічної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньо-наукової програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівня: [Електронне видання] / укл. М. М. Салун. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 18 с. (Укр. мов.) |
Короткий огляд (реферат): | Визначено мету, завдання та результати педагогічної практики, наведено компетентності, якими оволодівають здобувачі освіти. Подано послідовність організації проведення педагогічної практики та вимоги до даного процесу, принципи формування індивідуального завдання з педагогічної практики здобувача освіти, вимоги до звіту, а також порядок і критерії оцінювання знань здобувачів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля третього (освітньо-наукового) рівня. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35323 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Копія поз.6 ПП_Робоча програма педагогічної практики (А)_076_Салун.pdf | 1,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.