Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Черевична Н. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-02-10T11:52:07Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-10T11:52:07Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (426 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 31 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 26-30. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459 | - |
| dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації щодо підготовки та проведення кваліфікаційного іспиту за спеціальністю. Наведено критерії оцінювання завдань і програму кваліфікаційного іспиту. Рекомендовано для проведення атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | uk_UA |
| dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
| dc.subject | кваліфікаційний іспит | uk_UA |
| dc.subject | управління якістю | uk_UA |
| dc.subject | спеціальність | uk_UA |
| dc.subject | тестування | uk_UA |
| dc.subject | бакалаврський рівень | uk_UA |
| dc.title | Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2024-Давидова О Ю, Черевична Н І.pdf | 426,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.