Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35648
Назва: Гастроніми «чай», «боза» та «шира» у турецьких пареміях
Автори: Кобринець О. С.
Теми: усна народна творчість
паремії
турецька мова
міжкультурна комунікація
гастрономічна тематика
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Кобринець О. С. Гастроніми «чай», «боза» та «шира» у турецьких пареміях / О.С. Кобринець / Актуальні проблеми фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук: матеріали науково-практичної інтернет-конференції молодих учених та здобувачів освіти, 20 лютого 2025 р. : тези допов. – Харків: НФаУ, 2025. – С. 290-291.
Короткий огляд (реферат): У роботі проаналізовано турецькі паремії з компонентами-гастронімами «чай», «боза», «шира». Структурний аналіз виявив характерні синтаксичні особливості та художні прийоми, які використовуються у досліджених пареміях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35648
Розташовується у зібраннях:Статті ( ІММК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Кобринець_Боза, шира.чай.pdf709,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.