Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35648
Назва: | Гастроніми «чай», «боза» та «шира» у турецьких пареміях |
Автори: | Кобринець О. С. |
Теми: | усна народна творчість паремії турецька мова міжкультурна комунікація гастрономічна тематика |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Кобринець О. С. Гастроніми «чай», «боза» та «шира» у турецьких пареміях / О.С. Кобринець / Актуальні проблеми фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук: матеріали науково-практичної інтернет-конференції молодих учених та здобувачів освіти, 20 лютого 2025 р. : тези допов. – Харків: НФаУ, 2025. – С. 290-291. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі проаналізовано турецькі паремії з компонентами-гастронімами «чай», «боза», «шира». Структурний аналіз виявив характерні синтаксичні особливості та художні прийоми, які використовуються у досліджених пареміях. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35648 |
Розташовується у зібраннях: | Статті ( ІММК) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Кобринець_Боза, шира.чай.pdf | 709,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.