Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.date.accessioned2025-05-06T06:08:50Z-
dc.date.available2025-05-06T06:08:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДавидова О. Ю. Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства / О.Ю. Давидова, Н.І. Черевична, Д.П. Крамаренко // Журнал з менеджменту, економіки та технологій. – 2025. - № 1. - С. 72-83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137-
dc.description.abstractУ статті наведено історичні відомості про традиційне визначення бісквітів у різних країнах світу. Проаналізовано класичні та інноваційні технології бісквітного напівфабрикату та десертів на його основі з урахуванням їх популярності у нашій та інших країнах. Розкрито роль технологічних інновацій у виробництві бісквітних десертів у закладах ресторанного господарства, їх важливості для формування попиту сучасних споживачів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectбісквітний напівфабрикатuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectдесертиuk_UA
dc.subjectкондитерське тістоuk_UA
dc.subjectяпонський бісквітuk_UA
dc.subjectшифоновий бісквітuk_UA
dc.subjectтехнологічні інноваціїuk_UA
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleТехнологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Давидова О.Ю._Технологічні інновації виробництва бісквітів.pdf562,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.