Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Черевична Н. І. | - |
dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-06T06:08:50Z | - |
dc.date.available | 2025-05-06T06:08:50Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Ю. Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства / О.Ю. Давидова, Н.І. Черевична, Д.П. Крамаренко // Журнал з менеджменту, економіки та технологій. – 2025. - № 1. - С. 72-83. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36137 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено історичні відомості про традиційне визначення бісквітів у різних країнах світу. Проаналізовано класичні та інноваційні технології бісквітного напівфабрикату та десертів на його основі з урахуванням їх популярності у нашій та інших країнах. Розкрито роль технологічних інновацій у виробництві бісквітних десертів у закладах ресторанного господарства, їх важливості для формування попиту сучасних споживачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | бісквітний напівфабрикат | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | десерти | uk_UA |
dc.subject | кондитерське тісто | uk_UA |
dc.subject | японський бісквіт | uk_UA |
dc.subject | шифоновий бісквіт | uk_UA |
dc.subject | технологічні інновації | uk_UA |
dc.subject | заклад ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Давидова О.Ю._Технологічні інновації виробництва бісквітів.pdf | 562,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.