Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36460
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жуков В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-30T09:11:07Z | - |
dc.date.available | 2025-05-30T09:11:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Жуков В. В. Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі / В. В. Жуков // Scientific research in the conditions of rapid development of information technologies : XXXІ International scientific and practical conference, July 17-19, 2024. - Helsinki, Finland, 2024. - С. 195-197. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36460 | - |
dc.description.abstract | Досліджено тенденції розвитку інновацій в готельно-ресторанного бізнесу які показують, що компанії, які зробили інновації частиною свого життя, ведуть до ще більш швидкого росту. Основними умовами ефективного розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні є впровадження та використання інновацій. Інновації в гостинності передбачають створення нових видів послуг із метою кращого задоволення потреб клієнтів готельно-ресторанного комплексу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | інноваційні процеси | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнесі | uk_UA |
dc.title | Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жуков В._тези.pdf | 181 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.