Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36460
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуков В. В.-
dc.date.accessioned2025-05-30T09:11:07Z-
dc.date.available2025-05-30T09:11:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЖуков В. В. Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі / В. В. Жуков // Scientific research in the conditions of rapid development of information technologies : XXXІ International scientific and practical conference, July 17-19, 2024. - Helsinki, Finland, 2024. - С. 195-197.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36460-
dc.description.abstractДосліджено тенденції розвитку інновацій в готельно-ресторанного бізнесу які показують, що компанії, які зробили інновації частиною свого життя, ведуть до ще більш швидкого росту. Основними умовами ефективного розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні є впровадження та використання інновацій. Інновації в гостинності передбачають створення нових видів послуг із метою кращого задоволення потреб клієнтів готельно-ресторанного комплексу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectінноваційні процесиuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесіuk_UA
dc.titleФормування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жуков В._тези.pdf181 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.