Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36461
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуков В. В.-
dc.contributor.authorЛавро В. В.-
dc.date.accessioned2025-05-30T09:15:15Z-
dc.date.available2025-05-30T09:15:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЖуков В. В. Інвестиційні ризики в готельно-ресторанному бізнесі при проведенні проектного фінансування / В. В. Жуков, В. В. Лавро // New Areas of Scientific Research: Exploring New Frontiers : XLIX International scientific and practical conference, November 27-29, 2024. - Naples, Italy. International Scientific Unity, 2024. - С. 329-332.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36461-
dc.description.abstractДосліджено особливості інвестиційних ризиків при проведенні проектного фінансування в готельно-ресторанному бізнесі. Правильна оцінка інвестиційних ризиків може вберегти підприємство від банкрутства, збитків та втраченого зиску. Доцільність врахування усіх можливих видів ризиків на початкових стадіях життєвого циклу інвестиційного проекту є особливо важливим завданням, оскільки від своєчасного та правильного визначення залежить термін реалізації проекту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесіuk_UA
dc.subjectінвестиційні ризикиuk_UA
dc.subjectпроектне фінансіванняuk_UA
dc.titleІнвестиційні ризики в готельно-ресторанному бізнесі при проведенні проектного фінансуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жуков -ЛАВРО.docx.pdf927,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.