Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36551
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorСереденко В. В.-
dc.contributor.authorСребнюк К. С.-
dc.date.accessioned2025-06-03T15:29:31Z-
dc.date.available2025-06-03T15:29:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧеревична Н. І. Сучасні екологічні інновації та їх вплив на ефективність роботи готельних підприємств України / Н. І. Черевична, В. В. Середенко, К. С. Сребнюк // Таврійський науковий вісник. - 2025. - № 23. - С. 259-265.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36551-
dc.description.abstractУ статті досліджено інноваційні підходи до підвищення екологічної ефективності готельних підприємств в Україні. Розглянуто сучасні тенденції в сфері екологізації готельної діяльності, проблеми впровадження екологічних ініціатив у готельному бізнесі та визначено перспективні напрями застосування новітніх технологій для зниження негативного впливу на довкілля. Розроблено рекомендації щодо впровадження енергоефективних рішень та зелених стандартів, які враховують специфіку готельної індустрії в Україні.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectінноваційні підходиuk_UA
dc.subjectекологічна ефективністьuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectенергоефективністьuk_UA
dc.subjectзелені технологіїuk_UA
dc.subjectеко-сертифікаціяuk_UA
dc.subjectресурсозбереженняuk_UA
dc.subjectекологічні стандартиuk_UA
dc.subjectуправління відходамиuk_UA
dc.subjectекологічні інноваціїuk_UA
dc.titleСучасні екологічні інновації та їх вплив на ефективність роботи готельних підприємств Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.