Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36645
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
dc.contributor.author | Косолапова П. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T13:57:17Z | - |
dc.date.available | 2025-06-11T13:57:17Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Крамаренко Д. П. Формування іміджу та репутації готельно-ресторанного комплексу / Д. П. Крамаренко, П. Ю. Косолапова // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 15 квітня 2025 р. – Харків : Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2025. - С. 77-79. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36645 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто поняття репутація готельно-ресторанного комплексу. Визначено, що швидкий розвиток репутації на ринку підвищує конкурентоспроможність підприємства. Обґрунтовано, що формування репутації сприяє розвитку фінансових, інформаційних, людських і матеріальних ресурсів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | репутація | uk_UA |
dc.subject | ринок послуг | uk_UA |
dc.subject | послуги готельно-ресторанного комплексу | uk_UA |
dc.subject | імідж | uk_UA |
dc.title | Формування іміджу та репутації готельно-ресторанного комплексу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Формування іміджу та репутації готельно-ресторанного комплексу.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.